VORES HISTORIE

Øland Show Band

Med el-guitar og saxofon, skal vi ha Rocken`roll og meget andet!


Vi er en blandet skare af tidligere professionelle musikere og glade amatører, der fra barnsben har spillet i By Garder og Brassbands. I Øland Show Band er vi samlet om glæden ved at spille god musik, og det er vores ultimative drivkraft.


Ideen til at samle modne musikere i regionen, opstod hos Hans Christian Nielsen (Øland) og Jøren Knudsen (Skovsgaard), - og den 24.august 2016 blev bandet stiftet som en forening i Ølands Medborgerhus.Bestil os til et arrangement

Vi spiller til alle typer arrangementer, hvor der både er plads til at danse og synge med. Vi er i en prisklasse, hvor alle kan være med.


Vi koster 3000,- kr pr time, og honoraret går udelukkende til foreningen. Kontakt vores formand Hans Christian Nielsen på tlf. 98236186 for at høre nærmere eller skriv en mail til os her.


NYHEDER


Saxofonist & Trompetist søges
Vi søger nye medlemmer til orkesteret. Har du lyst til at spille sammen med os så kontakt os, eller mød op på en øveaften i Øland Medborgerhus. Vi øver hver onsdag aften fra kl 19.30. Tag dit instrument med og spil med på et par numre, og se om det er noget for dig. Vi er en forening, hvor vi ikke betaler kontigent og får ikke personligt honorar, når vi optræder. Alt går til foreningen. I centrum står hyggeligt samvær om vores fælles interesse - musikken!


Øland Show Band får gæste dirigent

Da vores faste musikeleder er ramt af sygdom, har vi allieret os med Mads Slej, der vil dirigere os frem til nytåret. 

MØD VORES MEDLEMMER

DET SKREV PRESSEN